Muziek  
 

     Welkom

     Massage

     + geur

     + kleur

     + klank

     Reserveren

 

  Iedereen kent de kracht van muziek. Ik heb een ruime verzameling CD's aangelegd met passende muziek voor tijdens een massage. In grote lijnen is het allemaal ontspannende muziek, maar het eigen karakter van de gemasseerde geeft toch de doorslag voor heel kalme muziek tot energieke muziek.

Ik heb hieronder de omschrijvingen op een rijtje gezet van prettige muziek met steeds toch weer een ander "karakter".

 • Kokin Gumi - Zen Garden
  vrede, contemplatie, waarheid, persoonlijke verlichting
  Neem plaats op een oud houten bankje aan het einde van die stille tuin die lieflijk gevuld wordt met de zachte geur van kersenbloesem. Zen (Sanskriet voor "meditatie") maakt de geest vrij van de chaos van het dagelijkse leven. Het geluid van het stromende water nodigt u uit om u te concentreren op de vloeiende natuur van uw leven. Lege plekken suggereren mogelijkheden en vaste patronen verbergen mysteries.
 • Enya - A day without rain
  geestverruimend, magie, kracht, new age
  De muziek van de Ierse zangeres Enya is een mysterie op zich. Haar bijzondere stemgeluid klinkt als een koor in een kathedraal. Algemeen wordt dit album gezien als haar beste. De mooiste en meest gracieuze songs strelen uw geest. Laat u meeslepen door haar mystiek met die intrigerende Keltische, gotische kantjes.
 • Llewellyn - Healing Massage
  vitaliserend, kracht, ontspanning, energie
  Een album speciaal gemaakt voor holistische massages. Het hoofdthema haalt u uit deze zorgelijke wereld en in de fantasiewereld van zachte geluiden, zoete geuren, warmte en verkwikkende aanraking. Laat spanning en zorgen achter u en geef u over aan de handen van de ander. Het levengevende bloed gaat stromen. De muziek speelt in op de algehele sensatie van het lichamelijke genot. Aan het einde zult u sterker en fitter en toch meer ontspannen het leven weer aankunnen.
 • Ron Allen - A Day at the Spa
  verjongend, tintelend, helder, verlichtend
  Bedwelmende, muzikale panorama's vormen het perfecte, versterkende middel voor een hectisch leven. De oorstrelende muziek wast de spanning weg en laat een verfrissende kalmte achter.
 • Boko Suzuki - Tai Chi Sunrise
  rust, ziel, ademhaling en beweging
  Wend uw gezicht naar de zon en bereid u voor om een nieuwe dag te begroeten. Deze meditatieve opnames, geÔnspireerd door traditionele, Chinese muziek, doen lichaam, geest en ziel samensmelten tot een geheel, tot een serene trilogie bereikt door reflectieve concentratie en innerlijke rust.
 • Pure Classical ChillOut 2
  mentaal, beschouwend
  Klassieke muziek ter ontspanning. Vaag bekend klinkende klanken zullen u doen wegdromen. U valt misschien wel in slaap. Of u begint zachtjes mee te neuriŽn met die zo bekende melodie.
 • Feng Shui
  harmonie, energie
  Feng Shui betekent letterlijk "wind en water". Deze krachtige natuurverschijnselen vertegenwoordigen de energieŽn om ons heen. De wind verspreidt de positieve energieŽn en het water houdt de energieŽn vast om voor ons te werken en ons leven te veraangenamen.

Dit is slechts een kleine opsomming om u een indruk te geven van de mogelijkheden. De verzameling van CD's is nog veel uitgebreider en wordt voordurend geactualiseerd en aangevuld.
U wordt ook van harte uitgenodigd desgewenst uw eigen favoriete, ontspannende muziek op CD mee te nemen.