Telefoonnummer

06-51 17 53 48

E-mail

info@massageplus.nl

Openingstijden

ma t/m do van 13.00 tot 23.00 uur

Ik geef erotische massages aan mannen en vrouwen en stellen. Aan stellen geef ik ook lessen in de kunst en vaardigheid van de erotische massage. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Voor stellen

Je kunt bij mij een workshop “Erotische Massage” volgen. Naast de belangrijkste onderdelen van een “gewone” ontspanningsmassage is er speciale aandacht voor de erogene zones. Deze massage heeft de sfeer van een tantrische massage. We spreken dan ook van de massage van de yoni (vagina) en de lingam (penis).

Het doel van deze massage is niet zozeer om je partner een orgasme c.q. ejaculatie te bezorgen, maar om hem/haar te laten ontspannen en te laten genieten. Een orgasme tijdens deze massage is eerder een plezierig neveneffect. Laat je partner gewoon genieten van deze massage. De nadruk ligt dan ook op een passieve rol voor degene die gemasseerd wordt. Het geeft je partner de gelegenheid zich over te geven aan een vorm van genot die hij/zij misschien nog niet eerder ervaren heeft.

Tijdens de massage is het belangrijk om maatschappelijke en aangeleerde normen (conditioneringen) over seksualiteit los te laten. Door te durven genieten van deze massage kan er een heel nieuwe vorm van beleving van seksualiteit ontstaan en kunnen jullie je relatie verdiepen en intensiveren.